• Haberler
  • Siyaset
  • CHP Gölbaşı ilçe teşkilatı 31 Mart yerel seçim sürecini değerlendirdi

CHP Gölbaşı ilçe teşkilatı 31 Mart yerel seçim sürecini değerlendirdi

Gölbaşı ilçe teşkilatının organize ettiği toplantıda 31 Mart yerel seçim süreci ve seçimden bu yana yapılan çalışmaların ele alındığı değerlendirme toplantısı düzenlendi,

CHP Gölbaşı ilçe teşkilatı 31 Mart yerel seçim sürecini değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gölbaşı’nda bir otelin toplantı salonunda düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, CHP Gölbaşı ilçe başkanı Taner Dağtekin, CHP Gölbaşı ilçe kadın kolları başkanı Şenay Kutlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Sunuculuğunu CHP ilçe örgütünden lütfiye Özgül’ün yaptığı bu değerlendirme toplantısında saygı duruşu ve okunan istiklal marşından sonra, CHP Adıyaman İl başkanı Engin Doğan, Gölbaşı belediye başkanı İskender Yıldırım,  CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Taner Dağtekin ve CHP Gölbaşı ilçe kadın kolları başkanı Şenay Kutlu, partililerin görüş ve önerilerini dinlendiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Gölbaşı ilçe başkanı Taner Dağtekin; “ Bugün burada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçemizde kazandığı belediye seçimleri sonrasında gerçekleştirdiğimiz değerlendirme toplantısında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hepinizi saygıyla selamlıyor, katılımınız için teşekkür ediyorum. Öncelikle, bu büyük zaferi hep birlikte kutlamak ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bizler, demokrasinin gücüne inanarak, halkımızın iradesine saygı duyarak ve ilçemize en iyi hizmeti sunma gayretiyle bu yola çıktık. Sonuçlar gösterdi ki, halkımız da bu çabamızı takdir etti ve bize güvenini bir kez daha gösterdi. Bu başarı, sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin değil, ilçemizin başarısıdır. Seçim süreci boyunca emek veren, gece gündüz demeden çalışan tüm teşkilat üyelerimize, gönüllülerimize ve destekçilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Hepinizin özverisi, inancı ve kararlılığı sayesinde bugün buradayız. Ancak, şimdi asıl görevimiz başlıyor. Halkımız bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bizler, bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Belediye olarak şeffaf, hesap verebilir, adil ve halkın ihtiyaçlarına öncelik veren bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. İlçemizin her köşesine eşit hizmet götürmek, sosyal adaleti sağlamak ve sürdürülebilir kalkınmayı teşvik etmek temel hedeflerimiz olacaktır. Bundan sonraki süreçte de halkımızla sürekli diyalog içinde olacağız. Sorunları birlikte tespit edip, çözümleri birlikte hayata geçireceğiz. Katılımcı demokrasi anlayışımızla, her bir vatandaşımızın sesi olacağız. Bu noktada, siz değerli katılımcıların görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli. Toplantımızın ilerleyen bölümlerinde, sizlerin de düşüncelerini dinlemek ve değerlendirmek için sabırsızlanıyorum. Hep birlikte daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, yeniden hepinize hoş geldiniz diyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Geleceğimizin aydınlık, yolumuzun açık olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

31 Mart yerel seçimleri öncesi yoğun bir seçim çalışması sürdürdüklerini dile getiren CHP Gölbaşı Kadın kolları başkanı Şenay Kutlu; “31 Mart yerel seçimleri ülkemiz ve gölbaşımız için çok büyük bir önem taşımaktaydı bizler de bu bilinçle göreve talip olduk ve bütün iyi niyetimizle gece gündüz demeden çalınmadık kapı sıkılmadık el dokunmadığımız kalp bırakmadan büyük bir zaferle kazandık. Büyük üstat Neşet Ertaş̧’ın dediği gibi ‘kadın insandır biz insanoğlu kadının olmadığı hiçbir mücadelenin amacına ulaşması mümkün değildir. Kadın kollarımızdaki tüm yoldaşlarıma ve bizimle yürüyen tüm partili kadınlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ekip ruhu, enerjisi ve birlikteliği çok yüksekti. Belediye başkanımız sayın İskender Yıldırım başkanımızın liderliğinde ilçe yönetimimiz gençlik kollarımız ve kadın kollarımız çok uyumlu bir çalışma yürüterek başarıya ulaştık. Bundan sonra da aynı heyecan ile bütün örgütlerimizde omuz omuza daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım sonsuzdur. Herkesi saygı ile selamlıyor iyi aksamlar diliyorum.” Dedi.

Belediye başkanı İskender Yıldırım ise yapılan tüm çalışmalardan dolayı CHP ailesine ve kendilerine oy veren herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

CHP Adıyaman İl başkanı Engin Doğan ise 31 Mart yerel seçimlerinde Gölbaşı ilçesinin elde etmiş olduğu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, düzenlenen değerlendirme toplantısın çok verimli geçtiğini söyledi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme