• Haberler
  • Siyaset
  • CHP Gölbaşı ilçe kadın kolları başkanlığına Şenay Kutlu seçildi

CHP Gölbaşı ilçe kadın kolları başkanlığına Şenay Kutlu seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölbaşı Kadın kolları kongresinde tek aday olarak seçime giren Şenay Kutlu başkan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından tek liste halinde gerçekleştirilen kongrede aday olan Şenay Kutlu CHP Gölbaşı Kadın Kolları başkanlığına seçildi.

Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini ifade eden CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Taner Dağtekin; “Kadın kolları başkanımızı tebrik ediyorum, ilçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde partimize ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle kadın kolları başkanlığına seçilen Şenay Kutlu başkanımı ve yönetimi tebrik eder bundan sonrakı çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Kendisine destek olan herkese şükranlarını sunduklarını ifade eden CHP Gölbaşı Kadın Kolları başkanı Şenay Kutlu; “Tüm parti üyelerimiz beni bu göreve layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. İl ve ilçe yönetimimiz, gençlik kollarımız ile uyum içinde çalışarak çok büyük başarılar kazanacağımıza inancım sonsuzdur. Hedefimiz yerel seçimlerde birinci olan partimizi, 2028 yılında yapılacak olan genel seçimlerde birinci olan partimizi, 2028 yılında genel seçimlerinde de iktidara taşımaktır. Biz de kadın kolları olarak bugünden itibaren bu hedef için seçim yarın yapılacakmış gibi çalışacağız. Büyük üstat Nazım Hikmet’in de dediği gibi,’’ Akın var güneşe akın, güneşi zapt edeceğiz güneşin zaptı yakın!’’ il teşkilatımıza, ilçe teşkilatımıza ve herkese tekrardan kadın kollarında ki tüm arkadaşlarım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Haber

Bakmadan Geçme