Çelen'den Başkan Olgun'a Ziyaret

Mersin Alata Tarımsal Araştırma Enstitüsünde görevli Ziraat Mühendisi Hasan Çelen Tohum Yetiştiricileri Alt Birlikleri Yönetim kurulu başkanı Miktat Olgun'u ziyaret etti.

Tohum Yetiştiricileri Alt Birlikleri yönetim kurulunun son yıllarda tarım sektörüne yönelik çok güzel çalışmalar yaptıklarına şahit olduklarını dile getiren Mersin Alata Tarımsal Araştırma Enstitüsü görevlisi Ziraat Mühendisi Hasan Çelen; “Tarım sektörümüze özellikle Bahçe Bitkileri yetiştirme, ıslahı, tohumculuk, bitki sağlığı ve tarım politikaları konularında elimden geleni yapmaya çalıştım. Tonum Yetiştiricileri Alt Birlikleri yönetim kurulu başkanımız Miktat Olgun başkanım göreve geldiği günden bugüne özellikle çiftçilerimizin uygulamalı eğitimleri konusunda çok güzel çalışmalar yapılmaya başlandı. Kendilerine görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tohum Yetiştiricileri Alt Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun; “Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü'nde Tohumluk ve Bitki Sağlığı Politikaları konusunda araştırmacı olarak görev yapan, sektörümüzle ilgili çok değerli çalışma, yayın ve fikirlerinden her zaman yararlandığımız Hasan Çelen kardeşim bizleri merkezimizde ziyaret etti. Kendisi Ulusal ve uluslararası tohumculuk ve bitki sağlığı politikaları, uygulamaları ve mevzuatları konusunda uzmanlaşmıştır. Sektörümüzle ilgili her zaman yanımızda oldu, çok önemli katkılar sundu. Bu vesileyle kendisine yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme