Çalışkan'dan Eğitimcilere Karanfil

Gölbaşı ilçe milli eğitim müdürü Ali Şeyh Özdemir ve öğretmenleri ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Ünal Çalışkan karanfil dağıttı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı olan Ünal Çalışkan Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ve öğrentenlerle bir süre sohbet edip karanfil dağıttı.

Öğretmenliğin çok mukaddes bir hizmet mesleği olduğunu dile getiren Çalışkan; “Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü ile yoğrulmuş, maddi karşılığı ölçülemeyecek kadar kıymetli bir meslektir. Onlar, eğitim ve öğretimde öncü rol üstlenerek ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine taşıma çabası içerisinde olan değerli insanlardır. 6 Şubat depremi sonrası bölgemizde ve ilçemizde çok büyük tahribatlar oldu. Tabi depremde ençok etkilenenlen çocuklarımız oldu ve değerli öğretmenlerimiz deprem sonrası bile büyük fedakarlıklar gösterip ilçemizde eğitim ve öğretimin aksamadan devam etmesi için ellerinden geleni yaptılar yapmaya da devam ediyorlar. Bizlerde bugün onlara bir moral ziyaretinde bulunmak istedik. İlçe milli eğitim müdürümüz Ali Şeyh Özmedir başta olmak üzere ilçemizde görev yapan öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyor bu süreçte onların destek ve dualarını bekliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir nezaket ziyaretinden dolayı Yeniden Refah Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Ünal Çalışkan’a teşekkür edip, başırı dileklerini iletti. Osman GÜL

Bakmadan Geçme