• Haberler
  • Ekonomi
  • Burger Kıng Sbarro ve Popeyesin Adıyaman şubesi açıldı

Burger Kıng Sbarro ve Popeyesin Adıyaman şubesi açıldı

TAB Gıda güvencesiyle Türkiye'de başarılı bir büyüme hikâyesi ortaya koyan Burger King, Sbarro ve Popeyes, Adıyaman merkez gökkuşağı caddesi'nde restoran açarak lezzet duraklarına bir yenisini daha ekledi.

Türkiye’nin hızlı servis restoran zinciri sektör lideri TAB Gıda güvencesi ile istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden Burger King, Sbarro ve Popeyes, Adıyaman Merkez Gökkuşağı Caddesi’ndeki yeni restoranlarını hizmete açtı. 

6 Şubat depremleri sonrası hasar alan ve hizmete kapatmak zorunda kalınan Adıyaman Atatürk Bulvarı’ndaki Burger King restoranı, yeni yerinde ve yeni adıyla bugünden itibaren Adıyaman Merkez Gökkuşağı Caddesi’nde hizmet verecek.

Zengin burger menüleriyle Burger King, Pizzalar, makarnalar, salatalar, köfte, fırın patates, sote sebzeler, wrap çeşitleri, çorba ve tatlılardan oluşan geniş menüsü ile Sbarro ve Louisiana’nın ünlü şefleri tarafından geliştirilen eşsiz lezzet formüllerini bir araya getirerek eşsiz menüler sunan Popeyes, yeni lezzet noktalarında misafirlerini karşılayacak.

Gıda işletmeciliği konusunda tüm çözümleri kendi bünyesinde sunan iş modeli ile dünyada benzersiz bir gıda ekosistemine sahip TAB Gıda, bünyesindeki markalara yatırım yapmak isteyen yatırımcılara, tedarik zinciri yönetimi, operasyonel ve pazarlama tecrübesinin yanı sıra satın alma gücünden faydalanma imkânı sağlıyor.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme