• Haberler
  • Spor
  • Bodrumsporlu Celal Dumanlı 18 yıl ter döktüğü takımıyla süper lige yükseldi

Bodrumsporlu Celal Dumanlı 18 yıl ter döktüğü takımıyla süper lige yükseldi

  Süper amatör ligden bu yana 18 yıldır Bodrumsporda forma giyen Celal Dumanlı, takımıyla birlikte bu süreçte 5 lig yükselerek hem takımı hemde kendisi süper lige çıkmanın sevincini yaşadı.

18 yıldır Bodrum FK forması giyen Celal Dumanlı, bu süreçte kulübüyle beş lig yükselerek Süper Lig'e geldi. Süper Amatör Lig, Bölgesel Amatör Lig, TFF 3. Lig, TFF 2. Lig, TFF 1. Lig ve son olarak bu sezon elde edilen şampiyonluk sonunda hem Bodrumspor hemde 18 yıl boyunca formasını taşıdığı Celal Dumanlı süper lige çıkma başarısı gösterdi.

Kendisini hala rüyada hissettiğini belirten futbolcu Celal Dumanlı; “Ben Bodrumspor ile adeta etle tırnak gibi oldum. Dile kolay aynı takımda 18 yıl yer almak, formasını giymek herkese nasip olmaz. Süper amatör ligde formasını giymeye başladığım takımım Bodrumspor sırasıyla önce bölgesel amatör lige, 3. Lige, 2 Lige buradaki şampiyonluğun ardından 1. Lige yükseldi. Bu sezon takım olarak çok iyi mücadele ettik ve Süper lige yükselmenin sevincini yaşadık. 18 yıl boyunca formasını giymekten onur duyduğum Bodrumspor ile birlikte elde etmiş olduğumuz başarılar sayesinde 18 yılın ardından 5 lig yükselerek Süper lige çıktı. Hayırlı uğurlu olsun. Tüm takım arkadaşlarımızı tebrik ediyor, her zaman yanımızda olan taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme