• Haberler
  • Spor
  • Besni'de Okul Spor Faaliyetleri ve Sportif Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Besni'de Okul Spor Faaliyetleri ve Sportif Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Besni'de 2023-2024 Eğitim ve öğretim yılı okul spor faaliyetleri ve Sportif değerlendirme toplantısı ilçe kaymakamı Çağlar Partal başkanlığında yapıldı.

Besni'de Okul Spor Faaliyetleri ve Sportif Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Osman İsot MTAL Konferans salonunda düzenlenen toplantıya Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metahan Adıgüzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Besni Merkez belde ve köylerde görev beden eğitimi öğretmenleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde görev yapan Antrenör ve Halk Eğitimi Merkezi usta öğreticileri katıldı.

Toplantıda Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel tarafından Besni ilçesinin sportif istatistiklerine yönelik sunum gerçekleştirilirken, beden eğitimi tek tek söz alarak sıkıntı ve taleplerini dile getirdi.

Besni ilçesinde son yıllarda çok güzel sportif faaliyetler gerçekleştirildiğini dile getiren Besni Kaymakamı Çağlar Partal, okul sporlarının en güzel şekilde gerçekleştirilmesi için ellerinden geleni yapacağını belirterek okul sporlarına katılacak takımlara, antrenörlere ve görev alacak hakemlere şimdiden başarılar temennisinde bulundu. Mustafa GÜL

Bakmadan Geçme