• Haberler
  • Gündem
  • Başkan Taş 'Basın Şehitlerini Rahmetle ve özlemle anıyoruz'

Başkan Taş 'Basın Şehitlerini Rahmetle ve özlemle anıyoruz'

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu başkanı Abdulkadir Geylani Taş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla yayınladığı mesajında 6 Şubat depreminde şehit olan basın mensuplarını rahmetle özlemle andıklarını söyledi.

Gazetecilik mesleğinin önemine değinen Başkan Taş, “Bu zorlu görevi hakkıyla yerine getiren basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.

Başkan Taş mesajında; “Halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlamakla birlikte gücünü kamuoyundan alan basın, demokrasimizin temel unsurlarından biridir. Üstelenmiş oldukları görev icabı vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini objektif bir şekilde yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. Mesaj merfumu gözetmeksizin gece gündüz demeden, sosyal yaşantılarından ödün vererek, özveriyle çok kısıtlı imkanlara rağmen ellerinden geleni yapmaktalar. Basın kuruluşlarımız ve basın mensubu arkadaşlarımız mahallemizdeki yapılanları, eksikleri ve kendilerine iletmiş olduğumuz sorunlarımızı ilgili yerlere ulaşımında köprü vazifesi görmekteler. Basın kuruluşlarımızın ve basın mensuplarımızın, tüm konulara yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, demokrasimizin güçlenmesi açısından çok önemlidir. Bu düşüncelerle başta şehrimizde ki basın mensuplarımız olmak üzere, 6 Şubat depreminde hayatlarını kaybeden basın mensuplarımızı rahmetle anıyor, görevini layıkıyla yerine getiren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber

Bakmadan Geçme