Başkan Selçuk'tan Başkan Olgun'a ziyaret

Adıyaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Zeki Selçuk, Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun'u ziyaret etti.

Başkan Selçuk'tan Başkan Olgun'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Görüşmede, sektörün mevcut durumu ve geleceğe yönelik projeler ele alındı.

Ziyarette açıklamada bulunan Adıyaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Zeki Selçuk; “Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği yönetim kurulu başkanı değerli hemşehrimiz Miktat Olgun başkanımız Sektörü yakından tanıyan birisi olarak bugüne kadar çok güzel çalışmalara imza attılar. Atmaya da devam ediyorlar. Bugün ki ziyaretimizde tarımsal konuların yanı sıra hayvancılık konularında da görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Miktat Olgun başkanıma teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun; “

Damızlık Sığır Yetiştiricileri İl Birlikleri Yeni doğan buzağıların ve kulak küpesi düşen sığırların küpelenmesi, Yeni işletmelerin plakalandırılması, Aylık süt verim kayıtları ve süt ölçüm denetlemeleri, Buzağılama, tohumlama, sürü hareket kayıtları, İneklerde dış görünüş özelliklerine göre sınıflandırma, Yetiştirme ve besleme konularında danışmanlık, Girdi temini, Hayvan sağlığı ve suni tohumlama hizmetleri, Damızlık hayvan temini ve satışı gibi önemli faaliyetlerde bulunmakta. Birlik çatısı altında güzel çalışmalara imza atan ekibi yürekten kutluyor, ziyaretlerinden dolayı Adıyaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Zeki Selçuk’a teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme