Başkan Özgül'den Türkay Gazetesine ziyaret

Gölbaşı Kent Konsayı başkanı Lütfiye Özgül '10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü' dolasıyla Türkay Gazetesi imtiyaz sahibi Osman Gül'e ziyarette bulundu.

Gazetecilerin mesai gözetmeksizin her koşulda görevini yerine getirmek için özveriyle çalıştıklarını ifade eden Gölbaşı Kent Konseyi Başkanı Lütfiye Özgül; “Demokrasilerin vazgeçilmezi olan basın, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan, düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin aracıdır. Halkı bilgilendirmek amacıyla mesai gözetmeksizin her koşulda görevini yapan gazeteci arkadaşlarımızın çok kısıtlı imkanlara rağmen özverili çalışmaları takdire şayandır. 6 Şubat tarihinde bölgemizde yaşanan deprem sonrası basın mensubu arkadaşlarımız acısını yüreğine gömüp görevini yapma gayreti içerisinde oldu. Gölbaşı Türkay gazetemizde ilçemizde uzun yıllardır yayın hayatını sürdüren ilkeli yayın organlarından biridir. İmtiyaz sahibi Osman Gül ve ekibinin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyor, yayın hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gölbaşı Türkay gazetesi imtiyaz sahibi Osman Gül; “Türkay Gazetesi olarak yayın hayatımızın ilk gününden bugüne ilimiz ve Gölbaşı ilçemiz için üstümüze ne gibi görev düştüyse gazete olarak yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Kent Konseyi başkanımız Lütfiye Özgül'e anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi

Bakmadan Geçme