Başkan Olgun'dan Başkan Erdoğan'a  Ziyaret

Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim kurulu başkanı Miktat Olgun, Adıyaman İl Genel Meclis Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mehmet Can Erdoğan'a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Olgun'dan Başkan Erdoğan'a  Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette açıklamada bulunan başkan Olgun; “31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler sonrası il genel meclisi üyesi seçilen ve il genel meclisinde yapılan oylama sonrası yeniden İl genel meclis başkanlığına seçilen Mehmet Can Erdoğan başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İl Genel Meclisi özellikle köylerimize ve kırsala hizmet sunmakta. Başkanımızın geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de güzel hizmetlere imza atacağına inancımız tamdır. Bu vesileyle Mehmet Can Erdoğan başkana ve değerli meclis üyelerine hayırlı olsun der, yeni dönemde çalışmalarında başarılar dilerim.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan; “Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği yönetim kurulu başkanı, değerli hemşehrimiz Miktat Olgun ve Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Denetleme kurulu başkanı Abdurrahman Alkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme