• Haberler
  • Gündem
  • Başkan Olgun'dan TARSİM Genel Müdürü Engürülü'ye ziyaret 

Başkan Olgun'dan TARSİM Genel Müdürü Engürülü'ye ziyaret 

Tohum Yetiştircileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nihat Dolaş, Türkiye'nin tarım sigortaları alanındaki en büyük ve kapsamlı kuruluşlarından biri olan Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Anonim Şirketi (TARSİM) Genel Müdürü Bekir Engürülü'yü ziyaret etti.

Başkan Olgun'dan TARSİM Genel Müdürü Engürülü'ye ziyaret 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Görüşmenin odağında, ülkemizin tarım sektöründeki yetiştiricilerimizin geleceğini güvence altına alacak sigorta çözümleri ve sektörün karşılaştığı güncel zorluklar yer aldı.

TARSİM, tarım sektöründeki riskleri minimize eden ve yetiştiricilerimizin karşılaştıkları doğa olaylarına karşı güvence sağlayan yapısıyla sektörde önemli bir rol oynamaktadır. Bu çerçevede yapılan ziyarette, Miktat Olgun ve Mehmet Nihat Dolaş, TARSİM’in mevcut faaliyetleri ve geleceğe yönelik projeleri hakkında detaylı bilgi aldı. Aynı zamanda, yetiştiricilerimizin sigorta sistemlerinden nasıl daha fazla yarar sağlayabileceği ve sigorta bilincinin nasıl yaygınlaştırılabileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede, tarım sigortalarının daha yaygın hale getirilmesi ve yetiştiricilerimizin bu sistemlerden daha etkin bir şekilde faydalanabilmesi için iş birliği olanakları da masaya yatırıldı. Hem sigorta primlerinin erişilebilirliği hem de yetiştiricilerin bilgilendirilmesi için eğitim ve farkındalık çalışmalarının artırılmasına yönelik öneriler değerlendirildi.

Bakmadan Geçme