Başkan Olgun'dan iş adamı Taş'a ziyaret 

Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı  Miktat Olgun, Bartın Ticaret Odası'ndan iş adamı Ramazan Taş ile bir araya geldi.  

Ziyaretli ilgili açıklamada bulunan Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun; “Gerçekleşen görüşmede bölgenin ticaret potansiyeli, ekonomik kalkınma stratejileri ve yeni iş ortaklıklarının geliştirilmesi gibi önemli konuları ele aldık. Birliğimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Bartın Ticaret Odası üyesi ve Pinaldi A.Ş. yönetim kurulu başkanı Ramazan Taş’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bartın Ticaret Odası üyesi ve Pinaldi A.Ş. yönetim kurulu başkanı Ramazan Taş; “Tohum Yetiştircileri Alt Birliği yönetim kurulu başkanımızla ülke ekonomisi, yeni iş ortaklıklarının geliştirilmesi ve ülke tarımı üzerine güzel bir sohbetimiz oldu. Ziyaretlerinden dolayı Miktat Olgun başkanımıza teşekkür ediyor, birlik çatısı altında yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi. 
 

Bakmadan Geçme