• Haberler
  • Gündem
  • Başkan Olgun'dan Gaziantep il ilçe ziraat odası başkanlarına ziyaret 

Başkan Olgun'dan Gaziantep il ilçe ziraat odası başkanlarına ziyaret 

Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Başkanı Miktat Olgun, Gaziantep İl ve ilçe Ziraat Odası başkanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Olgun'dan Gaziantep il ilçe ziraat odası başkanlarına ziyaret 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun, Gaziantep Ziraat Odası Başkanı Bekir Sakar, Gaziantep Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit ve Gaziantep Araban İlçesi Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun ile bir araya geldi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Miktat Olgun; “Komşu ilimiz Gaziantep il ve ilçe ziraat odası başkanlarımızla bir araya geldik. Ziyaretimiz esnasında tohum yetiştiricilerinin yaşadığı sorunlar üzerine istişarede bulunduk. Üreticilerin karşılaştığı ekonomik zorluklar, tarım alanındaki yasal düzenlemeler ele aldık. Tohum yetiştiricilerinin sürdürülebilir tarımsal üretime katkıları oldukça büyük bu bakımdan üreticilerin desteklenmesi gerektiğini ifade ettik. Ziyaret, üreticilerin sorunlarının çözümüne yönelik atılacak adımların belirlenmesi açısından verimli geçti. Tarımsal üretimin güçlendirilmesi ve çiftçilerin haklarının korunmasına yönelik çalışmaların hız kazanacağını ümit ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme