Başkan Kılınç, Sanayi Esnafıyla Buluştu

Her fırsatta Adıyaman esnafının yanında olan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bu kez Küçük Sanayi Sitesi başkanını ve esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Başkan Kılınç, Sanayi Esnafıyla Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek esnaftan ve KSS Başkanı Adnan Kırıktaş'tan sorun ve talepleri dinledi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Şerif Ayaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler ve bazı birim müdürleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarete KSS Başkanı Adnan Kırıktaş ile başlayan Başkan Kılınç, burada bir süre sohbet ettiği Kırıktaş'tan sitenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Sanayi sitesi esnafını gezen Kılınç, burada esnaflarla sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaret sonunda kısa bir değerlendirme yapan Kılınç, Adıyaman Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını sözlerine ekleyerek, "Bugün, alın teriyle çalışan Küçük Sanayi Sitesi esnafımızı ziyaret ederek, hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunduk. Ayrıca esnafımızın şehrimizin kalkınmasına yönelik görüş ve önerilerini de dinleyerek notlarımızı aldık. İnşallah hep birlikte Adıyaman'ımızı hak ettiği noktalara getireceğiz" şeklinde konuştu.

Küçük Sanayi Sitesi Başkan Adnan Kırıktaş da her zaman yanlarında olduğunu söylediği Başkan Kılınç'a ve beraberindeki heyete yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirtti.

Haber: Gamze GÜL

Bakmadan Geçme