• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Kablan Adıyaman milletvekilleriyle bir araya geldi

Başkan Kablan Adıyaman milletvekilleriyle bir araya geldi

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı görevine atanan Faruk Bülent Kablan, AK Parti Adıyaman Milletvekilleriyle meclis binasında bir araya geldi.

Başkan Kablan Adıyaman milletvekilleriyle bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ellerinden görevlendirme belgesini alan il başkanı Faruk Bülent Kablan, mecliste AK Parti Adıyaman Milletvekillerini ziyaret etti.

Ziyarette açıklamada bulunan başkan Kablan; “Milletvekillerimizle ilk istişare ve değerlendirme toplantımızı yaptık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şahsıma bu ulvi göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e, Milletvekilimize, kuruluşumuzdan günümüze görev almış tüm il başkanlarımıza ve yönetimlerine, belediye başkanlarımıza, tüm dava ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bir olacağız, iri olacağız, hep birlikte Adıyaman olacağız” dedi.

Ziyarette Milletvekilleri adına açıklamada bulunan Milletvekili Resul Kurt; “İl başkanlığı görevine atanan Faruk Bülent Kaplan başkanımızı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte ilimiz için elimizden geleni yapacağız. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin.” Dedi.

Bakmadan Geçme