• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Durur 'Bu coşku, 31 Mart tarihinde yaşanacak zaferin coşkusu'

Başkan Durur 'Bu coşku, 31 Mart tarihinde yaşanacak zaferin coşkusu'

Büyük Birlik Partisi Serik İlçe Başkanı Ramazan Durur, Belediye başkan adayımız Enver Aputkan'ın seçim bürosunun açılış törenine katılarak sevincimize ortak olan hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum dedi.

Başkan Durur 'Bu coşku, 31 Mart tarihinde yaşanacak zaferin coşkusu'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılış günü yaşanan coşkunun 31 Mart tarihinde yaşanacak zaferin coşkusu olduğunu dile getiren Başkan Durur; “Büyük Birlik Partisi genel başkan yardımcımız Alaatin Çakır, İl teşkilatımız, ilçe teşkilatımız, meclis üyesi adaylarımız ve ahde vefayı bilen Serikli hemşehririmizin katılımıyla coşkulu bir açılış töreni gerçekleştirdik. Alanı dolduran hemşehrilerimizin katılımı, coşkusu ve desteği bizi çok mutlu etti, bu coşku 31 Mart tarihinde yaşanacak olan zaferin coşkusu, ayak sesleri. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

5 yıl boyunca Serik için canla başla çalışan Enver Aputkan’ın bir yandan Serik halkının malına sahip çıktığını bir yandan da da güzel hizmetlere imza attığını belirten başkan Durur; “Başkan adayımız Enver Aputkan ilçeye kazandırdıkları eserlerle sosyal belediyecilik anlanın da halkın takdirini toplarken inşallah önümüzdeki dönüm çok daha güzel hizmetlere imza atacaktır. Buna canı gönülden inanıyoruz. 31 Mart tarihine kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz, inşallah Serikli hemşehrilerimizin destek ve dualarıyla Enver başkanımıza yeniden şehrin anahtarını teslim edeceğiz. Bu vesileyle seçim irtibat büromuzun açılışına katılan genel başkan yardımcımız Alaatin Çakır’a, İl Başkanımıza, ilçe teşkilatımızın üyelerine, Belediye meclis üyesi adaylarımıza, partililerimize ve Serikli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme