Başkan Demir'den Ziya Polat'a Tepki

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın Adıyaman ziyaretini eleştiren AK Parti Belediye Başkan adayı Ziya Polat'ın konuşmasına tepki gösteren İl Başkanı İsmail Demir, genel başkanımıza lan kelimesini kullanamazsınız dedi.

Başkan Demir; “Yeniden Refah Partisi genel başkanımız bu yola girerken zarafetini nezaketini üslubunu tavır ve davranışlarını örnek sergileyerek bu yola girmiştir. Bizler de genel başkanımızın yolunda giderek onun o zarif üslubunu sürdürmeye devam edeceğiz. Ancak AK Parti Adıyaman Belediye Başkanı adayı Ziya Polat seçim bürosu önündeki konuşmasında hiçbir genel başkana söylenmeyecek, hiç de hoş olmayan bir üslup ve tavırla konuşmuştur. Onun bu nezaketsiz konuşmasına karşın Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı olarak cevap vermem gerekir. 50 yıllık bilgi birikim ve deneyimin harmanlandığı Millî Görüş ve Adil düzenin lideri Türkiye'mizin, milletimizin yeniden umudu 81 ilde yüzlerce projesi ile gümbür gümbür gelen Sayın Genel Başkanıma "lan" kelimesini kullanamazsınız.” Dedi.

Yeniden Refah Partisi olarak Şimdiye kadar bütün seçimlerde yapıcı bir dille siyaset yaptıklarını dile getiren başkan Demir; “Ülkemizde seçime giren bütün partiler aynı kulvarda aynı yarışın içerisindedir ve hepsi de kendine göre değerlidir, önemlidir, kıymetlidir. Hiçbir partinin diğer partiden üstünlüğü yoktur. Ayrıca söz konusu vatan, millet ve bayrak olunca sayın genel başkanımız her zaman taşın altına elini koymuştur. Cumhur ittifakının bile bir çok ilde ve ilçede kendi adayı var. Cesaretin varsa çık onları da eleştir. Ama gördüğümüz kadarıyla iktidar hırsı, iktidar zehirlenmesi yaşayanlar bugün bizlere saldırmaktadırlar. Demokrasimizin gerçeği olan seçimlere saygılı olmayı, isteyen parti şemsiyesi altında isteyen bağımsız aday olarak seçimlere, hiçbir baskı altında kalmadan hür bir şekilde girme hakkına sahiptir. Birilerini küçümseyerek birilerinin gölgesine sığınarak yok sayarak değil, projelerinizle gelin, kadim şehrimize katacaklarınızı konuşun. Daha düne kadar siz bu şehirde yokken, biz 50 yıldır kadim şehrimizin tozunu toprağını içimize çekiyoruz. Her sokağında her köyünde ayak izlerimiz var. Yaptığımız her işte de Allah rızasını gözetiriz. Bize inancımız yeter. Sayın Ziya Polat, Rahmetli Erbakan Hocamızın adına konuşmak size asla düşmez. Ne sizin ne de başkalarının hayalleri rahmetli Erbakan hocamızın gölgesine yetişmez. Onun hayalleri dünyaya sığmaz. Siz başkalarının gölgesinde kalmaya devam edebilirsiniz. Genel başkanıma iktidar hırsı koltuk hırsı demişsin. Ayda 8 defa ete süte mazota zam üstüne zam getiren emeklilerimizi açlığa mahkum eden, sabah namazıyla birlikte bir kilo ucuz et almak için saatlerce kuyrukta bekleten benim genel başkanım değil, sizin hükümetinizdir. Kendinizi ifade etmeniz gereken yerde, projelerinizden bahsetmeniz gereken yerde sürekli gölgede kalıp Yeniden Refah Partisi'ne Milli Görüşe Adil düzene saldırıyorsunuz. Çünkü siz de çok iyi biliyorsunuz ki, vallahi de billahi de gümbür gümbür geliyoruz. Allah'ın izniyle Adıyaman'ımızın belediyesinin anahtarını alıp Genel başkanımıza İnşallah hediye edeceğiz.” Dedi.

Bakmadan Geçme