Başkan Bulucu'dan Çelikhan İlçesine Ziyaret

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu ve beraberindeki heyet Çelikhan ilçesini ziyaret etti.

Başkan Bulucuya ziyaretinde AK Parti Adıyaman Kadın kolları başkanı Sahila Diler, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve il teşkilatı yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyarette açıklamada bulunan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu; “Çelikhan için, Adıyaman için, Türkiye Yüzyılı için, en önemlisi daha iyi bir gelecek için kutlu yürüyüşümüz hiç durmadan devam ediyor. Yerel Seçim hazırlıklarımızı değerlendirdiğimiz Çelikhan'da İlçe başkanımız Mehmet Baltacı, toplantımıza katkı sunan Belediye başkanımız Mustafa Bulut ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Durmak yok yola devam.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Çelikhan İlçe başkanı Mehmet Baltacı; “İl Başkanımız Emrah Erkan Bulucu ve beraberindeki heyeti ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçe teşkilatı olarak elimizden geleni yapıyoruz. 2024 yılındı yapılacak olan yerel seçimde il merkezinde ve ilçelerimizde yeniden bir zafer elde etmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Bizlere ziyarette bulunan değerli il başkanımıza ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” dedi. Osman GÜL

Bakmadan Geçme