• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Bulucu 'Lügatımızda yorulmak, durmak ve yılmak gibi kelimeler yok'

Başkan Bulucu 'Lügatımızda yorulmak, durmak ve yılmak gibi kelimeler yok'

​​​​​​​AK Parti İlçe başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti Adıyaman İl başkanı Emrah Erkan Bulucu yerel seçimler öncesi yol haritası belirlediklerini belirterek, teşkilat olarak bir kez daha gördük ki lügatımızda yorulmak, durmak ve yılmak gibi kelimeler yoktur dedi.

Başkan Bulucu 'Lügatımızda yorulmak, durmak ve yılmak gibi kelimeler yok'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen ilçe başkanları toplantısına ak parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, İlçe Başkanı Ziya Başaran, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe, İlçe Başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Her seçim sürecinde olduğu gibi yaklaşan yerel seçimler içinde teşkilatlar olarak yoğun çalışma sürecinde olduklarını dile getiren AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu; “AK Parti İlçe başkanları toplantımızda toplantımızda başta seçim işleri olmak üzere mahalli idareler secimlerine ilişkin yol haritamızı belirledik. AK Parti Adıyaman Teşkilatları olarak bir kez daha gördük ki lügatımızda yorulmak, durmak, yılmak gibi kelimeler yoktur. Türkiye Yüzyılı için daima varız, daima buradayız, daima hazırız. Toplantımız il teşkilatımıza, merkez ilçe ve tüm ilçe teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yerel seçimlerin yapılacağı saate kadar gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de yine AK Partimizin büyük bir zaferi ile sonuçlanacaktır. Toplantımıza iştirak eden, İl yönetim kurulumuza, ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Mustafa GÜL

Bakmadan Geçme