• Haberler
  • Spor
  • Başkan Aybak, sitem dolu sözlerle ligden çekildik dedi

Başkan Aybak, sitem dolu sözlerle ligden çekildik dedi

yaman Futbol kulübü başkanı Sait Aybak, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda takım olarak küme düşmeyi garantiledikleri, kulüp görevlilerinin ve sporcuların görevlerini tam yerine getirmedikleri için ligden çekildiklerini duyurdu.

Başkan Aybak, sitem dolu sözlerle ligden çekildik dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Aybak yayınladığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

Adıyaman Futbol Kulübü olarak, ligden düşmemiz büyük oranda belli olduğu için bundan sonraki maçlara çıkmama kararı aldık. 

Başta iki sene üst üste bizi ligden düşüren sportif direktörümüze, bu süreçte getirdikleri ve gelen futbolcuların sportif faaliyetler dışında her türlü faaliyetlerde bulunduklarından dolayı tebrik ediyoruz. 

Ayrıca iyi günümüzde kötü günümüzde her zaman bizleri yuhlayan,  eleştiren ve hakaret eden sözde taraftarımıza teşekkür ederiz. 2025-2026 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadelemize devam edeceğiz.

Özel Haber

Bakmadan Geçme