• Haberler
  • Gündem
  • Başkan Adayı Asnuk Esnaf ve Vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Adayı Asnuk Esnaf ve Vatandaşlarla bir araya geldi

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haşim Asnuk, Depremden en çok etkilenen Bozbey Mahallesindeki esnaf ve sakinlerini ziyaret etti.

Başkan adayı Asnuk’la bir araya gelen vatandaşlar, Yaralarının hâlâ sarılmadığı,  bitmeyen yıkımlar, bozulan yollar ve  tozdan dolayı çektikleri sıkıntıları  dile getiren mahalle sakinleri, enkazların hâlâ bitirilmediğinden şikayetçi oldular.

Başkanlığı kazandıklarında bu sorunların ivedilikle çözüme kavuşturma sözünü veren Başkan Adayı Haşim Asnuk, siyasetçilerin sadece " seçim" zamanı değil "geçim" zamanı da halkın yanında olması gerektiğini, iktidar mensuplarının metal bir yorgunluk yaşadıklarını, belediye ve milletvekillerine rağmen halkın sorunlarına cevap veremediklerini belirtti.

En çok hasar gören mahallelerle ilgili özel bir çabanın olması gerektiğini ama aksine sorunların seçim sonrasına ya da hasır altına itildiğini söyleyen Asnuk halkın umutsuzluğa itildiğini söyledi.

Milli Görüş iktidarında ümitsizliğe asla yer olmadığını söyleyen Asnuk Adıyaman'ın tekrar özlenen günlerine dönmesi için Milli Görüş belediyeciliğini tercih edeceklerine olan inancı dile getirdi

Haber

Haber

Bakmadan Geçme