• Haberler
  • Siyaset
  • Bakan Yardımcısı Aydın'dan Toydaş'a Hayırlı olsun ziyareti

Bakan Yardımcısı Aydın'dan Toydaş'a Hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Gölbaşı seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Belediye başkan adayı Hakan Toydaş ve partililerle sohbet edip, seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Bakan Yardımcısı Aydın'dan Toydaş'a Hayırlı olsun ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bakan Yardımcısı Aydın’a Gölbaşı ziyaretinde AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu eşlik etti.

Seçim Koordinasyon merkezinde partililerle bir araya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın; “31 Mart sabahına kadar teşkilatlarımızın her kademesi, partililerimiz ve ilçe teşkilatımızın üyeleri çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacak. Bugün seçim koordinasyon merkezine ziyarette bulunduk, Gölbaşılı hemşehrilerimizle hasret giderdik. Cumartesi günü açılışı yapılacak olan koordinasyon merkezimiz şimdiden hayırlara vesile olsun.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Avukat Hakan Toydaş; “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Aydın, Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Özhan, Adıyaman İl Başkanımız Sayın Emrah Erkan Bulucu ve değerli heyetleri Seçim Koordinasyon Merkezimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri ve kıymetli destekleri için şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Haber

Bakmadan Geçme