• Haberler
  • Gündem
  • Bakan Kurum Gölbaşı 1. Etap Afet Konutları inşaatını gezdi

Bakan Kurum Gölbaşı 1. Etap Afet Konutları inşaatını gezdi

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanı Murat Kurum ve beraberindeki heyet Gölbaşı ilçesi 1. Etap afet konutları inşaat alanında incelemede bulundu.

Bakan Kurum Gölbaşı 1. Etap Afet Konutları inşaatını gezdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Vali Dr. Osman Varol, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Doç.Dr. Resul Kurt, Doç. Dr. İshak Şan, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan ve Bakanlık Bürokratları ile birlikte Gölbaşı ilçesinde yapımında sona gelinen kalıcı afet konutları inşaat alanını gezerek çalışmalarda gelinen aşama hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Bakan Kurum yaptığı açıklamada; “Adıyaman ziyaretimiz kapsamında depremde en çok etkilenen ilçemiz Gölbaşı’ndayız. Burada Tünel kalıp sistemiyle inşa edilen ve modern mimarinin esas alındığı kalıcı konutlarımızın bir an önce tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulması çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Gölbaşı ilçemiz Yukarı Çöplü mevkiinde yapılan afet konutlarımız;  300 dönüm arazi üzerinde 78 Blok, 1312 Daire ve 12 dükkandan oluşmakta. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalarına bir an evvel kavuşturmak için gayretli çalışmalarımız devam ediyor.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme