• Haberler
  • Medya
  • Bahar yeni bölüm fragmanı! Bahar 16. bölüm fragmanı

Bahar yeni bölüm fragmanı! Bahar 16. bölüm fragmanı

Bahar yeni bölümde yaşanacaklar pek çok izleyici tarafından araştırma konusu oldu. Arama motorları üzerinde ''Bahar 16. bölüm fragmanı'' araştırması hızla sürmeye devam ederken detaylar dikkat çekti. 

Bahar yeni bölüm fragmanı araştırması birçok izleyici tarafından merakla yapılmaya devam edilirken Bahar 16. bölüm fragmanı dikkat çekti. Bahar yeni bölümde yaşanacaklar pek çok izleyici tarafından araştırma konusu oldu. Arama motorları üzerinde ''Bahar 16. bölüm fragmanı'' araştırması hızla sürmeye devam ederken detaylar dikkat çekti. 

Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?'ın 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar dizisinin oyuncuları arasında; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan yer alıyor.

BAHAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Her hafta Salı akşamı izleyicileri TV ekranlarının karşısına diken Bahar yeni bölüm fragmanı pek çok kişi tarafından merak konusu oldu. Bahar yeni bölüm fragmanı araştırması hızla sürmeye devam ederken ''Bahar 16. bölüm fragmanı'' dikkat çekti. Bahar yeni bölümde yaşanacaklar pek çok kişi tarafından merak edildi. 

Peran hastanesi yangını kontrol altına alır. Timur hem Rengin’in hem de Çağla’nın baskısı altındadır. Bahar bir avukatla görüşmeye kararlıdır, Çağla’nın yardımıyla avukat Ayhan’la tanışır. Yangın görüntülerini kontrol eden Seren, görüntülerde hiç beklemediği bir şeye tanık olur!

Evren ve Timur hastanede büyük bir kavga eder, bu kavganın sonucunda Evren ve Bahar’ın ilişkisi sarsılır. Umay ve Parla’nın arasındaki gerilim iyice artar! Nevra’nın ameliyatından sonra düzenlediği partide Bahar herkesi şok edecek bir konuşma yapar!

Bakmadan Geçme