ATSO Heyetinden Bakan yardımcısı Aydın'a Ziyaret

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Torunoğlu ve beraberindeki heyet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın'ı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu; “Bölgemizde yaşanan deprem her kesimi olduğu gibi yatırımcımızda çok etkiledi. Yaşanan sorun ve sıkıntıların çözümü konusunda oda olarak yoğun çaba sarf etmekteyiz. İlk günden bugüne sahada olduğu gibi gerek ilimiz milletvekillerine, hemşehrimiz olması vesilesiyle sayın bakan yardımcımıza ve ilimizi ziyarete gelen bakanlarımıza sanayicilerimizin sorunları, talep ve beklentilerini ulaştırmaya çalıştık. Katıldığımız her platformda bunları tekrar tekrar dile getirdik. Bugünde Meclis başkanımız Gani Bereket ve yönetim kurulumuzdan oluşan bir heyetle Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakan yardımcımız sayın Ahmet Aydın ile bir araya geldik sanayicilerimizin sorunlarının ne aşamaya geldiği, beklenti ve talepleri konusunda istişarelerde bulunduk. Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliğinden dolayı şahsım ve oda yönetim adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın; “ Adıyaman Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu, ATSO Meclis başkanı Gani Bereket ve yönetim kurulundan oluşan heyeti bakanlığımızda misafir ettik. Bölgemizde yaşanan deprem sonrası Sanayici ve Tüccarımızın yaşadığı sorunların çözümü konusunda ilk günden bugüne oda yönetimi ile istişarelerde bulunmaktayız. Bugünde bizleri bakanlığımızda ziyaret eden ATSO başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanı ile birlikte Sanayici ve Tüccar hemşerilerimizin talep ve beklentileri üzerine istişarelerde bulunduk. Bakanlığımız nezdinde ve diğer bakanlıklarda sanayici ve tüccarımız için yapılması gerekenler konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Bu vesileyle ATSO heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme