• Haberler
  • Yaşam
  • Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi Yüreklere Dokunuyor

Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi Yüreklere Dokunuyor

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kahta Belediyesi iş birliğiyle 'Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi' kapsamında Kahta ilçesindeki engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı.

Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi Yüreklere Dokunuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahta ilçesinde olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Genel Başkanı Yusuf Çelebi; “Kahta belediyemizden bizlere gelen talep üzerine Federasyonumuz, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kahta belediyemizin işbirliği çerçevesinde Kahta ilçemizde bulunan engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tekerlekli sandalyelerinin dağıtımını gerçekleştirdik. Federasyon olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizleri Kahta ilçemizde en güzel şekilde ağırlayan Kahta belediye başkanı Mehmet Can Hallaç’a teşekkür ediyorum” dedi.

Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesinin çok anlamlı bir proje olduğunu dile getiren Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç; “Depremin neden olduğu zorlu koşullarda yaşam mücadelesi veren engelli bireylere destek olmayı amaçlayan bu proje, acil medikal malzeme ihtiyaçlarını karşılamak ve protez ihtiyacı olan bireylere ücretsiz hizmet sağlamak adına planlanmıştır. Kahta ilçemizde hem depremden etkilenen hemde engelli olup ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızdan bizlere gelen talebi Türkiye Sakatlar Konfederasyonu başkanı Yusuf Çelebi’ye ilettik sağ olsunlar onlarda olumlu dönüş yaptılar ve ilçemize 25 Manuel 1 adet akülü tekerli sandalye getirerek birlikte dağıtımını gerçekleştirdik. Türkiye Sakatlar Konfederasyonu genel başkanı Yusuf Çelebi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme