Ziraat Odası Başkanlarından Başkan Olgun'a Ziyaret

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Yaşar Özkan ve İlçe Ziraat odası başkanlarından oluşan heyet Tohum Yetiştircileri Alt Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun'u ziyaret etti.

TAKİP ET

Ziyarette Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Yaşar Özkan, Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Zorlu Turanlı, Besni Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer, Çelikhan Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Kaya, Sincik Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel, Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Cuma Ali Aras ve Tut Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bozan yer aldı.

Ziyarette açıklamada bulunan Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Yaşar Özkan; 'İlçe Ziraat odası başkanlarımızla birlikte bazı görüşmeler yapmak üzere Ankara'ya geldik. İlimizdeki çitfçilerimizin sorunlarını, beklentilerini ilgili bakanlıklara ilettik. Sorunların çözümü ve çiftçilerimizin yüzlerinin gülmesi noktasında çalışmalar içerisindeyiz. Bu vesileyle ilçe Ziraat odası başkanlarımızla birlikte Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği yönetim kurulu başkanımız değerli hemşehrimiz Miktat Olgun'u ziyaret ederek, sektörümüz üzerine çok verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği yönetim kurulu başkanı Miktat Olgun; 'Adıyaman ve İlçe Ziraat odası başkanlarımız ilimizin tarım alanındaki sorunlarını ve çiftçimizin beklentilerini iletmek üzere Ankara'ya heyet halinde geldiler. Bu vesileyle başkanlarımızı Ankara'da ağırlamaktan mutluluk duyduk. İlimiz tarımının kalkınması ve sorunlarının çözü konusunda üstümüze ne görev düşerse her zaman hazırız. Bu vesileyle Adıyaman Ziraat Odası başkanımız Yaşar Özkan başta olmak üzere ilçe ziraat odası başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme