Vali Varol 'Kahraman şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun'

Adıyaman Valisi Osman Varol ve Protokol üyeleri 2005 yılında şehit düşen Jandarma Komando Er Doğan Yarlıgaş'ın ailesini ziyaret ederek şehidimizin babası Mahmut Yarlıgaş'la sohbet edip bayramını kutladı.

TAKİP ET

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, ilimiz Milletvekili Sayın Doç. Dr. Resul Kurt, İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ve İl Jandarma Komutanı Albay Hikmet Uz ile birlikte 2005 yılında Diyarbakır'da vatani görevini ifa ederken bölücü terör örgütü mensuplarının yola döşediği mayının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Komando Er Doğan Yarlıgaş'ın ailesini ziyaret ederek şehidimizin babası Mahmut Yarlıgaş'la sohbet edip bayramını kutladı.

Vali Varol yaptığı açıklamada; 'Vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden kahraman şehidimiz Doğan Yarlıgaş ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Gönlümüzde ve yüreğimizde aziz hatırasını daima yaşatacağımız kahraman şehidimizin ruhu şad, makamı Ali, meknı cennetin başköşesi olsun.' Dedi.

Bakmadan Geçme