Tutdere: 'CHP'li büyükşehir belediyelerimizin imkanlarını Adıyaman'ımıza aktaracağız'

Cumhuriyet Halk Partisi Aday Tanıtım Toplantısında konuşan CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, 'CHP'li büyükşehir belediyelerimizin imkanlarını Adıyaman'ımıza aktaracağız.' dedi.

TAKİP ET

CHP Aday Tanıtım Toplantısı, Ankara Spor Salonunda gerçekleşti. CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan ve Pınarbaşı Belde Belediye Başkanı Mahmut Alan ile birlikte Aday Tanıtım Toplantısına katılan Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, 6 Şubat'ta taş üstüne taş kalmayan Adıyaman'ı halkın desteğiyle yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

'TECRÜBELERİMİZLE, BİRİKİMİMİZLE, HALKIMIZLA BERABER ŞEHRİMİZİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ'

Seçilmeleri durumunda CHP'li Büyükşehir Belediyelerinin tüm imknlarını Adıyaman'a aktaracaklarını vurgulayan Tutdere, şunları söyledi:

'Bugün çok heyecanlı bir gün; Türkiye'yi ve halkımızı halkçı belediyeyle buluşturacak kadrolar burada. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Türkiye'yi değiştireceğimiz kadrolar burada. 6 Şubat'ta Adıyaman'da taş üstüne taş kalmadı. Yıkılmış bir kenti yeniden inşa etmek, yeniden ayağa kaldırmak adına belediye başkan aday oldum ve adaylığımız kentimizde çok büyük bir heyecan, çok büyük bir coşku yarattı. İnşallah 31 Mart seçimlerinde hemşehrilerimizin desteğiyle Adıyaman'a belediye başkanı olarak seçileceğiz. Tecrübelerimizle, birikimimizle, halkımızla beraber şehrimizi ayağa kaldıracağız. Cumhuriyet Halk Partisinin bütün büyükşehir belediyelerinin imkanlarını Adıyaman'a aktaracağız. Ankara'da, Eskişehir'de ne varsa Adıyaman'da da o olacak. Büyük bir dayanışma ile Genel Başkanımız ve halkımızın desteğiyle, halkımız bize yetki verdiğinde belediyeciliğin en güzelini Adıyaman'da hayata geçireceğiz.'

Bakmadan Geçme