Türkçe eğitimi bölümü öğretim üyesi Bulundu öğrencilerle buluştu 

Adıyaman Üniversitesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Ahmet Cihan Bulundu, Adıyaman Doğa Koleji öğrencileriyle buluştu. 

TAKİP ET

Doğa Koleji konferans salonunda öğrencilerli bir araya gelen Bulundu, "Güzel dilimiz Türkçe ve Türk dili bayramlarımız" konulu sunumuyla geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza ve öğretmenlere seslendi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Ahmet Cihan Bulundu tarafından; Türkçenin köklü ve zengin bir geçmişe sahip olduğundan söz edilerek Türkçeyi doğru kullanmanın önemine ve kültürümüzü korumanın önce dilimizi korumaktan geçtiğine vurgu yapıldı. Bunun yanında dilin karşı karşıya olduğu tehlikeler, dilin nasıl kullanılması gerektiği konusunda da önemli bilgiler verildi.
Öğrencilerle bir arada olmaktan son derece keyif aldığını dile getiren Öğretim üyesi Ahmet Cihan Bulundu, talep olması halinde bu şekilde öğrencilerle her zaman bir araya gelmeye çalışacağını söyledi.

Program sonunda Adıyaman Doğa Koleji okul idarecileri Adıyaman Üniversitesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Ahmet Cihan Bulundu'ya teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme