Toydaş 'Tertemiz bir memleket inşa etmek için yola çıktık'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına Gölbaşı Belediye başkanı olan Avukat Hakan Toydaş, Şimdi, 'niyet hayır akıbet hayır' diyerek çıktığımız bu yolda, her bir kardeşimizin yüreğini yüreğimize koyarak verilen emaneti taşımak için dualarınıza talibiz.' Dedi.

TAKİP ET


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Yeni Mahalle Spor Salonunda yapılan İl ve İlçe Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.


31 Mart sabahına kadar yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarını dile getiren Toydaş; 'Değerli Hemşehrilerim, Aziz Gölbaşı'mızın depremle sınanmış cefakar ve fedakar, müstesna insanları, Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle tarafımıza tevdi edilen emaneti taşımak, yaşadığımız depremden gerekli dersleri çıkararak güzel memleketimiz Gölbaşı'mızı Türkiye Yüzyılına yaraşır ve her biri birinden değerli Gölbaşı halkına hakkettiği şekilde yaşanılabilir, depreme dayanıklı, müreffeh , huzurlu ve tertemiz bir memleket inşa etmek için yola çıktık. Bu yolculuğun yakıtı ve anlamı sizlerin istekleri, düşünceleriniz, ufkunuz ve memleket tasavvurunuz olacaktır. İstişare temelli, şeffaf, katılımcı , hesap verebilir ve dürüst bir belediyecilik düşüncesini ön planda tutacak ve her bir hemşehrimizin hakkını her şeyden üstün tutarak onlarla birlikte yürümeyi en kıymetli değerimiz bileceğiz. 6 Şubat depreminin yaralarını sararken birbirimize sıkıca kenetlenecek ve aziz şehitlerimizin ruhunu incitmeyecek bir sükunet şehri oluşturmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Şimdi, 'niyet hayır akıbet hayır' diyerek çıktığımız bu yolda, her bir kardeşimizin yüreğini yüreğimize koyarak verilen emaneti taşımak için dualarınıza talibiz. Allah bizi 6 Şubat Şehitlerimize, memleketimize ve siz değerli hemşehrilerimize mahcup eylemesin. 31 Mart tarihinde kadirşinas Gölbaşılı hemşehrilerimizin büyük desteğiyle belediye başkanlığını kazanıp, 1 Nisan sabahından itibaren Gölbaşımızı yeniden inşa etmek için kolları sıvayacağız.' Dedi.

Bakmadan Geçme