Semt Pazarcılar Derneği başkanı Menteş'ten Vali Varol'a ziyaret

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol'u makamında ziyaret eden Adıyaman Semt Pazarcılar Derneği başkanı Kadir Menteş pazarcıların ihtiyaç, sorun ve taleplerini elitti.

TAKİP ET

Ziyarette açıklamada bulunan Adıyaman Semt Pazarcılar Derneği Başkanı Kadir Menteş; 'Sayın valimiz esnaf ziyaretleri esnasında semt pazarlarımıza yakın yerlerde olduğunda muhakkak pazarımızı da ziyaret edip esnaf arkadaşlarımızla sohbet etmekte, onların sorun ve taleplerini dinlemekte. Bizlerde bugün sayın valimize nezaket ziyaretinde bulunduk. Esnaf arkadaşlarımızdan bizlere ulaşan sorunlarını ve isteklerini ilettik. Sayın valimize esnafımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol; 'Esnaf ziyaretlerimizde sadece işyerlerinde değil, her fırsatta semt pazarlarını da ziyaret edip, Pazar esnafımızla sohbet ediyoruz, onların varsa sorun ve taleplerini dinliyoruz. Bugünde dernek başkanımız pazarcı esnafımızın ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledik. Buradan esnaf arkadaşlarımıza hayırlı kazançlar diler, dernek başkanı Kadir Menteşe ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim' dedi.

Bakmadan Geçme