Şehit Sayın'ın naaşı baba ocağına getirildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Adıyamanlı Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın naaşı askeri uçakla memleketi Adıyaman'a getirildi.

TAKİP ET

Pençe-Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde şehit olan 9 asker, Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığı'nda yapılan törenle memleketlerine uğurlandı.

Pençe Kilit operasyonunda teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 9 askerden biri olan Adıyamanlı şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın naaşı Askeri uçakla memleketi Adıyaman'a getirildi.

Şehidi havaalanında karşılama törenine Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Alay Komutanı Albay Hikmet Uz, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Av. Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulcu, MHP Adıyaman il başkanı Ali Önat, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Hacı Erdengi, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakmadan Geçme