Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi Şampiyonluğa Abone Oldu

​​​​​​​Adıyaman'da okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen okullar arası genç erkekler masa tenisi turnuvasında Besni Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Dört yıldır üst üste şampiyon olmayı başaran Besni Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi, bu yıl da Şampiyon olarak şampiyonluğa adeta abone olurken, bölge finallerinde Adıyaman'ı temsil edecek.

Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi genç erkekler masa tenisinde Adıyaman şampiyonu oldu.

Adıyaman Gençlik Merkezi spor salonunda düzenlenlenen okullar arası Genç Erkekler Masa Tenisi il finalleri oldukça çekişmeli geçerken son dört yılın Şampiyonu Besni Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi, bu yıl da Şampiyon olarak Bölge Finallerine katılıma hakkı kazandı. Turnuvada Besni Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesi ise İl finalleri sonunda Adıyaman 2.'si oldu.

Turnuvaya katılan bütün okul takımlarını, antrenör, beden eğitimi öğretmenlerini ve müsasabakalarda görev alan hakemleri tebrik ettiğini dile getiren Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, bölge finallerinde Adıyaman'ı temsil edecek olan Besni Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi masa tenisi ekibine başarılar diledi.Osman GÜL

Bakmadan Geçme