Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı! Sandık Kokusu 25. bölüm fragmanı

Sandık Kokusu 25. bölüm fragmanı araştırması sürmeye devam ederken arama motorları üzerinde ''Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı'' araştırması yapılmaya başlandı.

Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı araştırması hızla yapılmaya devam edilirken arama motorları üzerinde ''Sandık Kokusu 25. bölüm fragmanı'' araştırması yapılmaya başlandı. Sandık Kokusu yeni bölümde yaşanacaklar birçok kişi tarafından merak edilirken Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı araştırması dikkat çekti. 

Sandık Kokusu 25. bölüm fragmanı araştırması sürmeye devam ederken arama motorları üzerinde ''Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı'' araştırması yapılmaya başlandı. Sandık Kokusu yeni bölümde yaşanacaklar izleyiciler tarafından merak edilirken ''Sandık Kokusu yeni bölümde neler olacak?'' sorusunun yanıtı araştırma konusu oldu. 

SANDIK KOKUSU YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı Sandık Kokusu yeni bölümünü izleyenler fragman aramalarını hızlandırdı. 24. bölüm 2. fragmanı yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Hasan, Atilla'ya verdiği sözü tutup Mert'le buzları eritmeye çalışır. Filiz, Serdar'ın üstten tavırlarına daha fazla dayanamayıp istifa eder. Hasan'ın teklifiyle kafenin idaresini alır.

SANDIK KOKUSU 25. BÖLÜM FRAGMANI

Bir anda üç çocuk annesi olan Hande, yeni düzene ayak uydurmakta güçlük çeker. Tılsım kendini idare edebilse bile Deniz ve Selin'in bakımı onu çok zorlar.

Atilla'nın boşalan evine Lale'nin bir arkadaşı taşınır. Irmak yan eve taşınanın Kıvanç olduğunu görür. Karsu, Hasan'ın yardımıyla çocukların yeni okulunda işe başlar. Tılsım utancından çok yanaşmasa da Deniz, bu duruma çok sevinir.

Bakmadan Geçme