Rotary'den çocuklara çanta hediyesi

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü, 2440. Bölge Federasyonuna bağlı Pamukkale Rotary Kulübünün desteği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak 'Bir Okulum Var' projesi kapsamında Adıyaman Merkez K6 ve K10 konteyner kentlerinde okuyan ihtiyaç sahibi İlkokul 1. sınıf öğrencilerine okul çantası ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

TAKİP ET

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle çocukların yüzlerinde gülümsemeye neden olan çantaların içerisinde “Çizgili defter, kareli defter, kurşunkalem, kırmızı kalem, silgi, kalemtraş, cetvel, sayı çubuğu, kalem kutusu, resim defteri, kuru boya, pastel boya, oyun hamuru, matara, panduf kart kutu oyunu, diş fırçası, diş macunu, sabun ve eldiven” bulunuyor.

Çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak için gayret ettiklerini belirten Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Kerem Oranlı:”Depremden sonra en çok etkilenen sektörlerden birisi eğitim oldu. Özellikle dezavantajlı bölgelerde ve Komteyner kentlerde okuyan depremzede çocuklara her konuda yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda bizlere Rotary 2430, 2420 ve 2440. Bölge kulüpleri de destek oluyor. Bugün okulların açılması nedeniyle çocuklara ihtiyaçları olan materyallerinde içinde yer aldığı çantaları Adıyaman Merkez K6 ve K10 konteyner kentlerinde okuyan ihtiyaç sahibi İlkokul 1. sınıf öğrencilerine dağıttık. “Bir Okulumuz Var” projesi kapsamında Bizlere destek olan 2440. Bölge Federasyonuna bağlı Pamukkale Rotary Kulübünün başkanımıza çok teşekkür eder, bütün öğrencilerimize yeni eğitim be öğretim yılında başarılar dilerim” dedi.

Denizli'dan Adıyaman'a kardeşlik köprüleri kurmak ve burada okuyan çocukların eğitimlerine destek olmak için her zaman yardıma hazır olduklarını belirten Pamukkale Rotary Kulübü Başkanı Ferhat Pişkin;”Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle depremzede öğrencilerimize küçük hediyeler hazırladık, umarım mutlu olmuşlardır. Şimdiden bütün öğrencilerimize başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum” dedi.

Adıyaman Merkez K6 ve K10 konteyner kentlerinde okuyan ihtiyaç sahibi İlkokul 1. sınıf öğrencilerine çanta hediyelerini Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Kerem Oranlı, Geçmiş Dönem Başkanı Ferit Binzet ve öğretmenler hep birlikte dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Özel Haber

Bakmadan Geçme