Rektör Kelleş'ten Başkan Olgun'a ziyaret

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş, Tohum Yetiştircileri Alt Birlikleri Yönetim Kurulu başkanı Miktat Olgun'u ziyaret etti.

TAKİP ET

Rektör Kelleş'e ziyaretinde Adıyaman Üniversitesi Rektör Danışmanı Öğretim Görevlisi Harun Tekin eşlik etti.

Tohum Yetiştircileri Alt Birliklerinin ülke tarımının kalkınması adına önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş; 'İlimizde tarım sektöründe özellikle tohumculuk konusunda çok önemli yatırımlar ve çalışmalara imza atan Miktat Olgun ağabeyimizin Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu başkanı olarak görev alması bizleri mutlu etmiştir. Üniversitemizin bazı yatırım ve projeleri için Ankara'ya yapmış olduğumuz ziyaret dolasıyla bugün Miktat Olgun başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Üniversitemiz bünyesinde Ziraat fakültemiz var ilimiz tarımının kalkınması hususunda birlikte neler yapabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. İlimiz tarımı adına yapılabilecek her konuda üniversite olarak üstümüze ne görev düşerse yapmaya hazırız. Bu vesileyle Tohum Alt Birlikleri Yönetim Kurulu başkanlığına atanan Miktat Olgun başkanımıza hayırlı olsun der, görevinde başarılar dilerim' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tohum Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun; 'Adıyaman Üniversitemizin genç, dinamik ve çalışkan Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş'in ve ekibinin çalışmalarını takdirle izliyoruz. Göreve geldiği günden bu yana bir yandan deprem sonrası üniversite kampüs alanındaki hasar alan yerleri yeniden ayağa kaldırmaya çalışırken bir yandan Akademik personelin yeniden oluşması, üniversite ile ilgili yeni projelerin hayata geçirilmesi için gecesini gündüzüne katıp çalışmakta. Bugün bizleri ziyareti esnasında Ankara'ya yine Adıyaman Üniversitesinin bazı projeleri, yatırımları konusunda geldiğini öğrendim. Ziyaretleri dolasıyla üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş kardeşime ve rektör danışmanı Harun Tekin kardeşime teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme