Öğrencilerden örnek davranış

Gölbaşı Mimar Sinan Ortaokulu öğrencileri Gölbaşı devlet hastanesinde çocuk servisinde tedavi gören öğrencilere dağıtılmak üzere kitap kampanyası düzenledi.

TAKİP ET

Başlatılan kampanya kapsamında Gölbaşı Mimar Sinan Orta Okulu öğrencileri tarafından kendi aralarında topladıkları kitaplar Gölbaşı Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Engin Çatal'a teslim edildi.

Öğrencilerini örnek davranışlarından dolayı tebrik ettiğini dile getiren Gölbaşı Mimar Sinan Ortaokulu Müdürü Özkan Oktay; 'Okulumuz matematik öğretmeni Nurten Tuğçe Kutlucan öncülüğünde Gölbaşı Devlet Hastanemiz Çocuk Servisinde yatan hasta öğrencilerimiz için kitap kampanyası düzenledik. Kampanya kapsamın da öğrencilerimiz tarafından toplanan kitapları Başhekim Op. Dr. Engin Çatal beye takdim ettik. Kampanya sayesinde bir tarafta öğrencilerimizin güzel bir birliktelik oluşturmasını vesile olurken, diğer taraftan hastanede tedavi gören öğrenci kardeşlerimizin mutluluğuna vesile olunmuş olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gölbaşı Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Engin Çatal; 'Mimar Sinan ortaokulu öğrncilerimizi ve onları bu anlamlı kampanyayı düzenlemeye teşvik eden okulu müdürü Özkan Oktay'a ve Matematik öğretmeni Nurten Tuğçe Kutlucan'a yapmış oldukları bu kampanya dan dolayı hastane yönetimimiz ve çocuk servisi personelleri adına teşekkür ediyoruz' dedi.

Bakmadan Geçme