Muhtarlar Federasyonu'ndan Karaismailoğlu'na Plaket

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin yıldönümünde Adıyaman'a gelen önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na Adıyaman Muhtarlar federasyonu başkanı Abdulkadir Geylani Taş teşekkür plaketi takdim etti.

TAKİP ET

Deprem sonrası bölgede koordinatör bakan olarak görev alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Adıyamanlılar arasında manevi bir bağ oluştuğunu ifade eden Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş; ' Asrın felaketi olarak adlandırılan deprem sonrası koordinatör bakan olarak görev alan ve yaklaşık 3,5 Adıyaman'da kalan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu gecesini gündüzüne katarak, deprem bölgesinde elinden geleni yaptı. Yağmur demeden, çamur demeden enkaz bölgesinde yaraların sarılması için büyük gayret sarf etti. Adıyaman'da görev aldığı süre boyunca biz muhtarlarla sık sık bir araya gelerek mahallerimizin sorunlarını bizzat bizlerden öğrenerek sorunları çözümü konusunda elinden geleni yaptı. Bakanlık kimliğini bir tarafa bırakıp bizlerden biriymiş gibi yaraların sarılması için bizlere resmen babalık yaptı. Aradan geçen zaman zarfında Adıyaman'dan ayrılıp gitse de aramızda oluşan manevi bağ kopmadı. Her fırsatta Adıyaman'a gelmeye bizlerle birlikte olmaya gayret etti, bizlerde Ankara'ya gittiğimizde mecliste kendisini ziyaret ettik. Adeta fahri hemşehrimiz olan sayın bakanımız her zaman olduğu gibi 6 Şubat depreminin yıldönümünde de bizleri yalnız bırakmadı Adıyaman'a gelerek tekrakrdan acımıza ortak oldu. Bu vesileyle bir kez daha kendisine teşekkür ediyor, federasyonumuz ve ilimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz' dedi.

Deprem şehitlerini bir kez daha rahmetle özlemle andıklarını dile getiren önceki dönem Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı AK Prati Trabzon Milletvekili Adil karaismailoglu; ' 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız felaketin sene-i devriyesinde, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Devletimiz ve hükümetimiz; milletimizden aldığı güçle, her zaman ve her yerde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecek. Deprem sonrası Adıyaman ilimizde koordinatör bakan olarak yaklaşık 3,5 ay gibi bir süre görev yaptım. Bu süreçte Adıyamanlı muhtarlarımızla çok yakın diyalog içerisinde olduk. O günden bugüne aramızda çok güzel bir muhabbet oluştu. Adıyaman'ın her zaman benim yanımda ayrı bir yeri olacak. 6 Şubat depremin birinci yıldönümü dolayısıyla tekrar Adıyaman'a geldim. Muhtarlar Federasyonu başkanımız Abdulkadir Geylani Taş ve muhtarlarımızla bir araya geldik kendilerine şahsıma göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.' Dedi.

Konuşmaların ardından Adıyaman Muhtarlar Federasyonu başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Adıyaman'da koordinatör bakan olarak görev yaptığı süre boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı önceki dönem Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı  aynı zamanda AK Parti Trabzon Milletvekili Adil karaismailoglu'na teşekkür plaketi takdim etti.

Bakmadan Geçme