Metin Öztürk'ten Galatasaray taraftarına sitem

Galatasaray ikinci başkanı Metin Öztürk transferde son güne girilirken taraftarların sosyal medya üzerinden gelen istifa tepkilerini değerlendirdi.

Galatasaray ikinci başkanı Metin Öztürk transferde son güne girilirken taraftarların sosyal medya üzerinden gelen istifa tepkilerini değerlendirdi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztürk, Dünyanın en önemli 3 santrforundan biri gelmiş ve transfer için hala 'daha' deniyor. 5 tane çok kıymetli transfer yaptık. 2-3 oyuncu yeterliyken 5 oyuncu gelip yetersiz görünmesini anlamakta zorluk çekiyorum.

Belki de 1-2 saat içerisinde netleştireceğimiz transferler vardır. Benim bir bilgim yok." ifadelerine yer verdi.

SÜPER LİG'DE 19 TAKIM VAR

Metin Öztürk tek tepkilerinin kendi taraftarlarından çıktığını söylerken, "Süper Lig'de 19 takım var, 19 takım için de transferde son gün, neden Galatasaray bu kadar projektörlerin altında gerçekten bilmiyorum!

Dünya çapında oyuncular alındı. Rakibimiz 11 yılda şampiyon olamazken iki kez şampiyon olduk. Gerçek taraftarla, başka armalara gönül vermiş ama takma isimle sosyal medyada yer alanları kenara koyuyorum. Onların işi Galatasaray'ı provoke etmek!

Sene sonunda göreceksiniz; başkaları artık çakma 5. yıldızdan utanırken biz gerçek 5. yıldızla taraftarımızla kucaklaşacağız!

Diğer 18 takımı niye sormuyorsunuz? Bugün onlar için de son gün. Yani 5 kaleci, 5 santrafor, 10 defans oyuncusu ile mi oynayacağız?" ifadelerine yer verdi.

Bu açıklamalar taraftarlardan ise büyük tepki topladı.

Bakmadan Geçme