MASDER'den Öğretmenlere Çiğköfte İkramı

Adıyaman Masderler Spor Kulübü yönetimi Adıyaman Spor Lisesi Öğretmenleriyle oynanan dostluk maçı sonrası çiğköfte ikramında bulundu.

Spor Lisesi Futbol Sahasında oynanan ve izleyenlerin büyük bir keyif aldığı müsabaka sonrası MASDER Yönetimi bir gün sonra ziyaret ettikleri Spor Lisesi öğretmenlerine çiğköfte ikramında bulundu.

Futbol müsabakası sonrası tekrar spor lisesi okul idareci ve öğretmenleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren MASDER Başkanı Mehmet Güneş; '24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla tertip etmiş olduğumuz futbol müsabakası oldukça çekişmeli ve keyifli geçti. Sahada mücadele eden her iki takımı da tebrik ediyorum. Oynanan müsabaka sonrası Spor Lisesi Müdürlüğüne atanan Ümit Metin Atalay hocamıza hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, hemde 24 Kasım öğretmenler günü yoğun oldukları için bir ikramda bulunamamıştık bugün tekrar bir araya gelip değerli öğretmenlerimize çiğköfte ikramında bulunduk. Bölgemizde ve ilimizde yaşanan deprem sonrası bu tür etkinliklere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Dostluk ve kardeşliğimizi bu şekilde artırmamız gerekiyor. Bu vesileyle Adıyaman Masterler Spor Kulübü olarak bu tür etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Spor Lisesi müdürümüz Ümit Metin Atalay'a, okul idaresine ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum' dedi.

MASDER Ekibiyle gece sahada gündüz okulda çok keyifli iki gün geçirdiklerini dile getiren Spor Lisesi Müdürü Ümit Metin Atalay; 'İlimiz sporuna uzun yıllar hizmet vermiş çok değerli ağabeylerimiz, dostlarımız ve arkadaşlarımızın içerisinde yer aldığı Adıyaman Masterler Spor kulübü başkanımız Mehmet Güneş'in organizasyonunda okulumuz öğeretmenlerimizden oluşan takımımız ile MASDER futbol takımlarımız arasında çok çekişmeli ve keyifli bir müsabaka izledik. Bir gün sonra MASDER yönetiminden oluşan bir heyeti okulumuzda ağırladık. Değerli başkanımız Mehmet Güneş tarafından yoğrulan Adıyaman Çiğköftesiyle akşam oynanan maçı taçlandırmış olduk. Hem biz öğretmenler hemde MASDER ekibi açısından keyifli iki gün geçirdik. Bu vesileyle Mehmet Güneş başkanımız başta olmak üzere değerli MASDER yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum' dedi.Osman GÜL

Bakmadan Geçme