Kılınç, Anaokulu Öğrencileriyle Neşeli Anlar Yaşadı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, anaokulunu ziyaret etti çocuklarla hayvanları sevdi.

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ziyaret gerçekleştirdiği anaokulu öğrencileriyle birlikte kedi sevip, hayvanları sevmekle ilgili konuştu.

Pınar Anaokulu'ndaki ziyaretinde okul yetkilileri, öğretmenler ve öğrencilerin karşıladığı Başkan Kılınç, Adıyaman Belediyesi Veteriner müdürlüğü tarafından tedavisi, aşısı ve diğer bakımları yapılan kediyi çocuklarla birlikte sevdiler.

Kılınç, çocuklara öncelikle doğanın bir denge içerisinde olduğunu ve her canlının kendine ait bir yaşam biçimi ve hakları olduğunu öğretmek gerektiğini söyleyerek, 'Dünya Hayvanları Koruma Günü'nü Pınar Anaokulunda hayvanseverler ve çocuklarımızla birlikte kutladık. Çocuklarımızın mutluluğu görülmeye değerdi. Rasul-i Ekrem Efendimiz (SAV)'in de buyurduğu gibi; 'Her canlı sebebiyle sevap vardır. Sevmek sadece insandan olmaz. Asıl meziyet tüm canlıları eşit sevmektir.' Bundan dolayı bizim için dünya can dostlarımızla daha da güzel. Can dostlarımızı bir gün değil her gün koruduğumuz bir dünya hayaliyle Dünya Hayvanları Koruma Gününün kutlu olmasını diliyorum' diye konuştu.

Haber: Gamze GÜL


Haberin Videosu :

Bakmadan Geçme