Kaymakam Seyhan'dan Kurban Bayramı mesajı

Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan Kurban Bayramı dolasıyla bir mesaj yayımladı.

TAKİP ET

Kaymakam Seyhan mesajında; 'Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların arttığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı'na ulaşmanın manevi huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, toplumumuzun bir araya gelerek sevinçleri paylaştığı, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı özel zamanlardır. Kurban Bayramı da sevgi, saygı ve paylaşma duygularını güçlendirirken, aynı zamanda insani ve dini değerlerimizi hatırlamamıza vesile olur.

Kurban, Yüce Rabbimizin bizlere vermiş olduğu nimetlere şükrün; paylaşmanın, yardımlaşmanın, cömertliğin ifadesidir. Kurban Bayramı, bizlere millet olma şuuruna, hoşgörü ve sevgiyi hayatımıza hakim kılmanın önemini hatırlatır. Bu mana ve önemi çok iyi kavramış olan milletimiz köklü kültürü ve manevi değerlerine bağlılığıyla bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur, güven ve birlik beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, Gölbaşılı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en derin sevgi ve muhabbetle tebrik ediyor, bayramın ülkemizle birlikte tüm mazlum coğrafyalara ve dünyaya barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme