Kâhta Mansur Yavaş'ı Ağırladı

Kâhta'ya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kâhta'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Kahta'ya geldi. Gün içerisinde bir çok ziyaret gerçekleştiren Yavaş akşam ise kirveliğini yaptığı Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'nın oğlu Osman Nuri'nin sünnet törenine katıldı.

Mansur Yavaş'ı Adıyaman Havaalanında CHP üyeleri, belediye başkanları ve vatandaşlar karşıladı. Daha sonra düzenlenen kahvaltı ve buluşma etkinliklerine katıldı.

Yavaş, Adıyaman CHP İl Başkanı Burak Binzet, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, parti örgütleri ve belediye başkanlarıyla birlikte Kahta Belediyesini ziyaret ederek Eski Adalet Başkanı İsmail Müftüoğlu ve Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ile bir araya geldi. Kahta'da gerçekleştirilen projeler hakkında konuşuldu.

Yavaş,'Ankara'da yaptığımız hizmetlerden dolayı vatandaşlar da başka yönetimlerin de güzel hizmetler yapabileceğini gördü. Ankara'da yapığımız işler iyi bir model oldu. Şimdi kötülemeye çalışıyorlar. Hükümet değişirse projelere ne olacak? Hiçbir şey olmayacak. Hatta daha güzel olacak. Biz bunu göstermiş olduk' ifadelerini kullandı.

CHP heyetiyle birlikte esnafları dinleyip sohbetler gerçekleştiren Yavaş, CHP İlçe Başkanlığı, Safvan Bin Muattal türbesi gibi ziyaretler de gerçekleştirdi.

Akşam saatlerinde kirvesi olduğu Khta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'nın oğlu Osman Nuri'nin sünnet merasimine katıldı.

Sünnet düğününe Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Kalabalığa Kahtalı Mıçe türküleriyle güzel anlar yaşattı.

Haber: Emine TÜTÜN

Bakmadan Geçme