iPhone 16 Türkiye stoklarına ne zaman gelecek?

ABD teknoloji devi Apple'ın yeni ürünü iPhone 16 için tanıtım bugün resmen yapıldı. Peki iPhone 16 Türkiye stoklarına ne zaman gelecek?

ABD teknoloji devi Apple'ın yeni ürünü iPhone 16 için tanıtım bugün resmen yapıldı. Peki iPhone 16 Türkiye stoklarına ne zaman gelecek? İşte detaylar.

Teknoloji devi her yıl yeni iPhone modelini Eylül ayında tanıtıyor. iPhone'un son serisi iPhone 16 bugün resmen tanıtıldı. Ürünün tanıtımı sonrasında ise ne zaman Türkiye stoklarına geleceği de araştırılmaya başlandı.

Apple'ın global stratejisi kapsamında iPhone 16 lansmanı sonrası, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, Almanya, Çin ve Japonya gibi büyük pazarlara odaklanmak genellikle önceliklidir. Bu ülkelerde cihaz, tanıtım etkinliğinden yaklaşık iki hafta sonra resmen satışa sunulacaktır. Diğer ülkeler ve bölgeler ise bu ilk dalgadan sonra yeni cihazla buluşacaktır.

İPHONE 16 TÜRKİYE'DE NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Apple'ın yeni modeli iPhone 16'nın Türkiye pazarına ne zaman giriş yapacağı konusunda çeşitli tahminler yürütülmektedir.

iPhone 16'nın Türkiye'de Ekim veya Kasım aylarında satışa sunulacağına dair öngörüler, önceki yılların trendleri ve Apple'ın Türkiye pazarındaki stratejik adımları göz önüne alındığında oldukça mantıklı görünmektedir. Apple'ın yeni modelini tanıtmasının ardından elimizde daha net bilgiler olabilecektir.

Bakmadan Geçme