Gölbaşı'nda Gülşen Güzellik Salonu Açıldı

Gölbaşı ilçesinde Gülşen Boydak tarafından hizmete sunulan Gülşen Güzellik salonu düzenlenen törenle Gölbaşı halkına hizmet vermeye başladı.

TAKİP ET

Açılış törenine Gölbaşı Belediye Başkanı ve CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı İskender Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yusuf Özdemir ve davetliler katıldı.

Deprem sonrası yeni işyerlerinin açılmasında mutlu olduklarını dile getiren Yeniden Refah Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yusuf Özdemir, işletme sahibi Gülşen Boydak'ı tebrik ettiğini belirterek hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Açılış sonrası açıklamada bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı ve CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı İskender Yıldırım, Gölbaşı ilçesi kalkınacaksa, ayağa kalkacaksa öncelikle işletmelerimizin, esnafımızın ayağa kalkması gerekir. Bu bakımdan ilçemizde yeni işletmelerin açılmasını görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Bugün Gülşen Boydak hanımefendinin büyük emekler vererek hizmete açmış olduğu Güzellik salonunun açılışı için bira araya geldik. Allah hayırlı uğurlu eylesin, hayırlı bereketli kazançlar diliyorum' dedi.

Gölbaşı halkına en iyi hizmeti sunmak adına çaba sarf edeceklerini dile getiren Gülşen Güzellik salonu işletme sahibi Gülşen Boydak; 'Uzun ve meşakkatli bir süreçten sonra sonunda açtığım güzellik salonum benden ziyade, Gölbaşı halkına hayırlı olsun. Çünkü herşeyin en iyisi olsun diye ince eleyip sık dokuma sebebim sadece onlardı. Tek isteğim işimde başarıya ulaşmak ve kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla halkın ayağına getirmek. Bu süreçte yanimda olan değerli yakın arkadaşlarıma, aileme ve bugün açılışımıza katılan Gölbaşı Belediye Başkanı ve CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı İskender Yıldırım'a, Yeniden Refah Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yusuf Özdemir'e teşekkür ederim.' Dedi.

Bakmadan Geçme