Gölbaşı'nda Facianın Eşiğinden Dönüldü

Gölbaşı ilçesi Turan Özdemir caddesinde ağır hasarlı olduğu iddia edilen 3 katlı binanın damındaki duvar şiddetli rüzgârın etkisiyle devrildi. Duvarın devrilme sonucunda binanın alt kısmında bulunan elektrikçiye ait konteyner pert olurken, yanında bulunan çay ocağında oturanlar şans eseri ölümden döndü.

TAKİP ET


Büyük bir gürültü ile yıkılan duvar binanın alt kısmında bulunan ve bir elektrikçiye ait olan konteynırı pestil gibi ezerken, hemen yanında bulunan çay evindeki vatandaşlar korkuyla kaçarak canlarını kurtardı.
Yeni bir deprem olduğunu sanan vatandaşlar şunları söyledi; 'Yıkılan binanın alt kısmında çay evinde bir kaç kişi oturuyorduk. Bir anda büyük bir gürültü oldu, her birimiz bir yere kaçtık. Biraz ileriye boş alana gittik durduk. Dönüp baktığımızda 3 katlı ve sonradan hasarlı olduğunu öğrendiğimiz binanın damındaki duvarın rüzgrın etkisiyle yıkıldığını anladık. Yıkılan duvar bizim oturduğumuz çay evinin biraz ilerisinde konteyner içerisinde elektrik işi yapan ustanın dükknının üstüne düştü ve konteyneri dete pestil gibi ezmişti. İşyeri sahibi içeride de olabilir diye çok korktuk. Ancak bir süre sonra elektrik ustasının Kısa Süreliğine dışarıya çıktığını, O esnasında dışarıda olduğunu öğrenince derin bir nefes aldık. Çay evinde oturan bizlerde çok korktuk Rabbim beter afetlerden korusun. Bugün bizler mucize eseri kurtulduk. Farklı bir facia yaşanmadan yetkililerin bu binayla ilgili bir an evvel önlem almasını bekliyoruz'

Bakmadan Geçme