Gölbaşılılar Toydaş'ı Bağrına Bastı

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan adayı Avukat Hakan Toydaş'ın seçim koordinasyon merkezinin açılış yağan sağanak yağmura rağmen yoğun katılımla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

TAKİP ET

Düzenlenen açılış programına Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı  Vedad Gürgen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Hüseyin Özhan, Mustafa Alkayış, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, İlçe Başkanı Ziya Başaran ve partililer katıldı.

Sağanak yağış altında gerçekleştirilen seçim koordinasyon merkezi açılışı öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Hüseyin Özhan, Mustafa Alkayış, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu birer selamlama konuşması yaparak, Gölbaşını yeniden inşaat etmek ve ayağa kaldırmak için her türlü desteği vereceklerini, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimde Hakan Toydaş başkanı önce Allah'a sonra Gölbaşı halkına emanet ettiklerini ifade ettiler.

GÖLBAŞINI TÜRKİYE YÜZYILINA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE AYAĞA KALDIRMAK İÇİN FIRSAT DOĞDU

Gölbaşını yeniden inşa etmek için Gecesini gündüzüne katacağını heyecanlı olduğunu ifade eden AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hakan Toydaş; '31  Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde içinizden birisi olan bu kardeşinizi sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Gölbaşı Belediye Başkan adayı olarak görevlendirdi. Beni sizlere emanet etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın emirleri başımız gözümüz üstüne dedik ve bu kutlu yola koyulduk. İsmimim açıklandığı ilk günden itibaren gece gündüz demeden, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminden etkilenen Gölbaşımız için neler yapabiliriz diyerek projeler üretmeye başladık. Gölbaşılı hemşehrilerimizin destek ve dualarını almak üzere gece gündüz demeden kapı kapı geziyoruz, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmamak adına ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Gölbaşılı hemşerilerimizin bizlere iletmiş oldukları talepleri de bir bir not alıp belediye başkanı olmazı durumunda ilçemiz menfaatine olan talepleri hayata geçirmek için elimizden geleni yapacağız. Projelerimizi bir bir paylaşıyoruz. Geleceğin Gölbaşı'sını inşaat etmek için heyecanlıyız. Gölbaşı'nın Türkiye yüzyılına yakışır bir şekilde ayağa kaldırmak için bir fırsat doğdu.' Dedi.

BU SEÇİM GÖLBAŞI DESTANI YAZMAK İSTEYEN HERKESİN SEÇİMİ

Bu seçim sadece Hakan Toydaş'ın değil, bu seçim Gölbaşı Destanı yazmak isteyen herkesin seçimidir. Bu seçim ilçemizde yıllardır süregelen alışkanlıklarla kapalı kapılar ardında iftira siyaseti güdenlerin değil bu siyaseti elinin tersiyle iten ve umutla geleceğe adım atmak isteyenlerin seçimidir. Bu seçim gölbaşı sahipsiz değil, Gölbaşı'nın sahibi biziz diyenlerin seçimi. Bu seçim Gölbaşı'yı yeniden güvenle inşa etmemiz gerektiğine inanların seçimidir. Depreme dayanıklı bir Gölbaşı'nın inşasının yapılmasını isteyenlerin seçimidir. Bu seçimde Gölbaşılı hemşehrilerimizin desteğine ve duasına talibim.

KOCAMAN BİR GENÇLİK KAMPÜSÜ PROJELENDİRDİK

Deprem sonrası konteynerlerde yeniden bir yaşam ortamı kuran, o düzeni sağlayan vatandaşlarımızın ve özellikle hanımefendilerimizin nasıl mücadele ettiklerini çok iyi biliyorum. İlçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını gözeterek Gölbaşı'mızı yeniden ayağa kaldıracağız. Hemşehirilerimize yeni gelir kapıları açacağız. Vatandaşlarımızın nefes alacağı yaşam alanları oluşturacağız. Bu memleketin değerli hemşehrilerimizin enerjisine ihtiyacı var. Gençlerimiz için kongre merkezi, yüzme havuzu, sinema, dijital kütüphanesi ve kongre merkezi olan kocaman bir gençlik kampüsü projelendirdik.' Şeklinde konuştu.

EĞİTİM VE ÖĞRENCİLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZ OLACAK

Eğitimi çok önemsediklerini ve her türlü desteği vereceklerini belirten Toydaş; 'Üniversiteyi kazanan ailesi ve ikametghım Gölbaşı'nda olan öğrencilerimize burs vereceğiz. Üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimizin başvuru ücretini belediye olarak biz karşılayacağız. Biz projelerimizin çalışmalarına şimdiden başladık ve İnşallah 1 Nisan sabahından itibaren projelerimizin startını vereceğiz.  Yağmur altında bizlerle birlikte olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Vedad Gürgen'e, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Ahmet Aydın'a, AK Parti Adıyaman Milletvekillerimiz İshak Şan'a, Hüseyin Özhan'a, Mustafa Alkayış'a, AK Parti Adıyaman İl Başkanımız Emrah Erkan Bulucu'ya, Gölbaşılı hemşehrilerimize, partililerimize, basın mensuplarımıza ve bugün alanda görev alan değerli emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.' Dedi.

GÜRGEN; 'KADİM GÖLBAŞI, BİRLİKTE YAŞADIĞIMIZ GÖLBAŞI'NIN KAPATILMASI DİYE BİRŞEY OLMAYACAK' 

Gölbaşı'na bir çok projeyle geldiklerini ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı  Vedad Gürgen yaptığı konuşmasında; 'Tabi Çevre şehircilik bakanlığı denince hepinizin aklından geçen tek şey gölbaşının tekrar eski halini alacak mı, imarı yeniden olacak mı, eski hatıralarıyla birlikte yaşamaya devam edecek miyiz. Hepinizin bildiği gibi yaklaşık bir yıldır 9 üniversite hocamızla birlikte Gölbaşı'nın yeniden imara açılması için çalışmalar yapılıyor. Çalışmalarımız en son aşamasına geldi ve önümüzdeki Cuma günü bakanlığımıza teslim edilecek. En büyük önceliğimiz vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde yaşamlarına devam etmesidir. Onun için bilimin ışığında, şayet imarda bir düzeltme yapılabilecekse şimdiden müjdesini vermek isterim ama sanki Gölbaşı'nın merkezinde sınırlı da olsa yapılaşmayla ilgili umut ışığımız var. Eski Gölbaşı, Kadim Gölbaşı birlikte yaşadığımız Gölbaşı'nın kapatılması diye bir şey olmayacak. Tabi bizim yaptığımız çalışmaların yanı sıra devletimiz tarafından başlatılan deprem konutlarımızda hızla yükselmeye devam ediyor. Hakan başkanı önce Allah'a sonra Gölbaşılı hemşehrilerimize emanet ediyorum' dedi.

Konuşmaların ardından yapılan duaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Bakmadan Geçme