Gölbaşılı Sporcular Alanya'dan 26 Madalya ile döndü

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Jujitsu Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Gölbaşılı sporcular 9 Altın, 7 Gümüş, 9 Bronz madalya olmak üzere 26 madalya kazandı.

TAKİP ET

Alanya'dan Gölbaşı'na madalyalarla dönmenin sevincini yaşadıklarını dile getiren Türkiye Muaythai Federasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Mehmet Gürcan Demirel; 'Federasyonumuzun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Minikler, Yıldızlar, Ümitler, Gençler, Büyükler ve Veteranlar Ferdi Türkiye Ju Jitsu Şampiyonası 26-29 Şubat 2024 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapıldı. Bu şampiyonaya Adıyaman ilini temsilen 16 sporcu ile katılım sağladık. 3 farklı kategoride katıldığımız şampiyonada ;

Newaza Gi kategorisinde: Ela Ergen, İsmail Agah Atayev, Ömer Yusuf Arslanlar, İbrahim Kaan Yavuz, Süleyman Emin Işık birinci oldu. Fatmanur Bağlantı ve Miraç Bağlantı ikinci olurken, Ali Kırmızıtaş ve Muhammet Enes Yetişgen ise üçüncü oldu.

Newaza No Gi kategorisinde;  İsmail Agah Atayev birinci, Ela Ergen ve Süleyman Emin Işık ikinci, Salih Orhan, Muhammet Yusuf Özdemir, Ceren Gül Geçeci, Fadime Yerbay ve Ali Kırmızıtaş üçüncülük elde ettiler.

Fighting kategorisinde: İsmail Agah Atayev, Ömer Yusuf Arslanlar ve Muhammet Enes Yetişgen birinci, İbrahim Kaan Yavuz, Fatmanur Bağlantı ve Miraç Bağlantı ikinci, Muhammed Yusuf Özdemir ve Ali Kırmızıtaş ücüncü olarak takım halinde büyük bir başarıya imza attık. Ve sporcularımızın elde etmiş oldukları başarı sayesinde ilimize 9 Altın, 7 Gümüş, 9 Bronz madalya olmak üzere 26 madalya kazandırmanın sevincini yaşadık. Sporcularımıza desteklerini esirgemeyen ilçe kaymakamız Tarık Buğra Seyhan'a, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Fikret Keleş'e, Gölbaşı Belediye Başkanımız İskender Yıldırım'a, Gölbaşı Halk Eğitim Müdürümüz Mehmet Özdemir'e, Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Mehmet Yaşar Yenigün'e şahsım ve sporcularımız adına teşekkür ederim.' Dedi.

Bakmadan Geçme